Finalul Campaniei „Ajută un copil să meargă la școală!”

466

În perioada 15 iulie – 31 august 2021, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Mitropolit Vladimir, s-a desfășurat cea de-a II-a ediție a Campaniei pentru sprijinirea copiilor defavorizați „Ajută un copil să meargă la școală!”, organizată de către Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate.

În cadrul ei s-au colectat peste 100 de ghiozdane cu rechizite școlare pentru copiii proveniți din familiile social-vulnerabile din țară.

Cele 100 de ghiozdane au fost oferite copiilor cu susținerea donatorilor și partenerilor Centrului Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” de la Catedrala „Înălțarea Domnului” și ai Centrului Social și de Caritate „Preoteasa Irina Cij” din Capitală.

Din inimile pline de iubire ale donatorilor au fost oferite cele 100 de ghiozdane cu rechizite școlare, care au creat elevilor condiții și plăcerea de a merge la școală cu multă bucurie, având în spate un ghiozdan nou plin cu rechizite, iar în suflet mult entuziasm la început de an școlar.

Mulțumim din suflet și exprimăm sinceră recunoștință tuturor celor care au devenit eroi pentru acești tineri care pleacă în lumea cunoștințelor, implicându-se și în acest an în această campanie a faptelor bune, atât în calitate de voluntari, donatori, cât și ca parteneri.

Împreună vom reuși să aducem și în continuare speranța și bucuria în sufletele celor mai triști ca noi.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
1566

Despre postul Nașterii Domnului

Dinaintea marilor sărbători trecem printr-o perioadă de post și rugăciune. Și doar vegherea și petrecerea cu folos duhovnicesc a acestor zile ne poate ajuta să simțim cu intensitate bucuria sărbătorii. Postul trebuie privit ca o pocăință personală și ca o jertfă pe care o închinăm Domnului și evenimentului mult așteptat. Or, Nașterea Domnului este sărbătoarea […]


Foto