Episcopul Ioan al Sorocii a oficiat slujba de sfințire a IMSP Centrul de Sănătate Soroca Nouă ”Ina Popescu”

75

Luni, 21 noiembrie 2022, Episcopul Ioan de Soroca a participat la evenimentul de inaugurare a unor spații renovate a Centrului de Sănătate „Ina Popescu” din cartierul Soroca Nouă a municipiului Soroca.

Manifestarea a inclus și slujba de sfințire a edificiului la care au participat autoritățile locale, angajații instituției și conducători ai altor centre medicale din orașul și raionul Soroca.

La eveniment au participat Președintele raionului Soroca Veaceslav Rusnac, însoțit de către vicepreședinții raionului Alla Bordianu și Iurie Tănase, a participat la deschiderea oficială a Instituției medico-sanitare publice Centrul de Sănătate Soroca Nouă ”Ina Popescu”

Lucrările au fost efectuate sub conducerea Doamnei Natalia Mazur, directorul Centrului de Sănătate și cu suportul financiar al Consiliului Raional Soroca.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
631

Liturghia Darurilor înainte Sfințite și Binecuvântarea Colivei la Catedrala Episcopală din orașul Soroca

Vineri, 19 martie 2021, la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din orașul Soroca, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicarul Mitropoliei Moldovei, a săvârşit Sfânta Liturghie a Darurilor înainte sfinţite. La sfârşitul slujbei, PS Ioan a rostit un cuvânt de învăţătură în care a prezentat şi explicat rânduiala Sfintei Liturghii a Darurilor înainte sfinţite. „Dacă dorim […]


Foto