Admiterea la programul de masterat Istoria și cultura religiilor din cadrul Universității de Stat din Moldova!

1939

Acum zece ani erau inaugurate primele programe de master cu profil creștin în cadrul câtorva facultăți ale Universității de Stat din Moldova.

Circa 300 de masteranzi au urmat cursurile la programele de master creștin, îmbinând aspecte din teologie cu astfel de domenii ca filologie, psihopedagogie, filosofie și istorie.

Cel mai longeviv este programul Istoria și cultura religiilor de la Facultatea de Istorie și Filosofie, care se bucură de un interes aparte din partea tinerilor. La acest program aplică persoane din diverse domenii, regăsindu-se nu doar slujitori și absolvenți ai școlilor teologice, dar și juriști, economiști, jurnaliști, psihologi... chiar și sportivi.

Astfel, vă îndemnăm să continuați studiile universitare la ciclul II (master) la o specialitate de suflet și pentru suflet.

Aici sunt predate discipline din compartimentul teologic din perspectivă istorică: istoria creștinismului, patristica, studiul biblic, istoria religiilor în raport cu creștinismul ș.a.

Persoanele interesate de acest program sunt rugate să ne contacteze la nr. de telefon: 079481586 – preot Octavian Moșin, dr., conferențiar universitar.

 


Articole postate de același autor
649

În Duminica vameșului și a fariseului, Înaltpreasfințitul Arhiepiscop Petru a săvârșit Sfântă Liturghie în Catedrala Episcopală din Mun. Ungheni

Pe 13 februarie 2021, în Duminica vameșului și a fariseului, Înaltpreasfinţitul Petru, Arhiepiscop de Ungheni şi Nisporeni, a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală „Sfântul Bn. Knz. Alexandru Nevski” din Mun. Ungheni. În dimineaţa zilei, Înaltpreasfinția Sa a fost întâmpinat de către slujitorii și credincioșii prezenți. După citirea Sfintei Evanghelii, Ierarhul, a ținut un consistent cuvânt de învățătură duhovnicească, în care […]


Foto