Dumnezeu în toată bunătatea lui poate pedepsii!

1719

Cântăm „La mulţi ani!” la toate evenimentele. De ce nu cântăm la mulţi ani şi la moarte! Şi veţi zice: Cum să cânţi „La mulţi ani!” la moarte? Păi baiatul, de abia acum începe viaţa. De abia acum vei merge să primeşti ce ai lucrat în viaţă. Ori bune, ori rele! „Veniți, binecuvântații tatălui Meu, moșteniți împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii.Şi vor ieşi, cei ce au făcut cele bune spre învierea vieţii şi cei ce au făcut cele rele spre învierea osândirii… în focul cel veşnic, care este gătit diavolului şi îngerilor lui.”

Şi vor venii psihologii şi vor spune: „Ce e cu atâta teroare? Ce-i cu atâta ameninţare? Ce-s cu atâtea metode de a ţine lumea sub papuc!!!” Fraţilor!!! Focul Veşnic nu l-am inventat eu şi nici dumneavoastră. Despre Focul veşnic, nu a vorbit vreun fizician, despre acest foc nu a vorbit vreun om de ştiinţă.. Despre Focul Veşnic a vorbit Cuvântul lui Dumnezeu: Iisus Hristos din Cer care a spus aşa: „Eu ştiu de unde vin şi unde mă duc! Eu de la Tatăl am venit şi la Tatăl mă duc! Voi nu ştiti de unde veniţi şi nici unde vă duceţi!”
Deci eu, nu am putere să vin să vă spun că nu există Iad sau Foc Veşnic… doar de dragul de a împlini ce spune Apostolul Pavel:
„La vremea de apoi îşi vor îngrămădi învaţături după auzul urechilor lor, ca să le placă lor.. şi îşi vor face învăţături după patimile lor!”
Deci.. nu o să scrie niciodată vreun sfânt al bisericii vreo epistolă în care este îngăduit incestul, sau homosexualitatea sau alte nenorociri şi putreziciuni din astea trupeşti ale desfrâului! Nu o să vină nici un apostol să spună că în Rai stau buni şi nebuni, drepţi şi răi! Dumnezeu în toată bunătatea lui poate pedepsii!!!

Sfânta Scriptură nu este o metaforă!


Articolul Precedent
Articole Asemănătoare
2144

Dacă am iertat, să îndrăznim să cerem de la Dumnezeu iertare

Dacă Dumnezeu mă iartă în măsura în care iert, atunci ca să mă ierte nu trebuie ne­apărat să mă schimb? Ajunge să iert la rân­dul meu? Da, dacă ierţi, Dumnezeu te iartă. În Patericul Egiptean se povesteşte o întâmplare. A murit un frate care era cunoscut ca fiind foarte nepăsător. Se mai îmbăta, glumea, nu-şi făcea pravila. […]

Articole postate de același autor
170

PS Anatolie, Episcop de Cahul și Comrat a oficiat o slujbă de pomenire a luptătorilor căzuţi în războiul de pe Nistru

Astăzi se împlinesc douăzeci și opt de ani de la declanşarea războiului de pe Nistru, care a răpit zeci de vieţi şi a lăsat o rană adâncă în trupul ţării. Această tristă aniversare a adunat la Sfânta Mănăstire Ciuflea din Chișinău mai mulţi combatanţi care au luptat jertfelnic pentru suveranitatea şi integritatea Republicii Moldova şi […]