Directorul Casei de Copii, PS PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a felicitat copiii de aici cu ziua Internaționala a Copilului

1591

La 1 iunie 2020, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, în incinta Casei de copii ”Preafericitul Iosif” din mun. Chișinău a avut loc o mică sărbătoare de suflet!

Directorul Casei de Copii, PS PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a felicitat copiii cu această sărbătoare însemnată pentru ei, dorindu-le să fie copii ascultători, sârguincioși, harnici și prietenoși, iar surpriza sărbătorii a fost torta deosebit de gustoasă și înghețata delicioasă!

Copiii au fost nespus de bucuroși și în semn de recunoștință au prezentat un mic concert, mulțumindu-i Preasfințitului pentru grija, dragostea și căldura părintească de care s-au bucurat pe parcursul acestor ani.

La finele sărbătorii toți copiii au făcut poze în grup, apoi fiecare cuplu de frați și surori s-au fotografiat cu PS Episcop PETRU!

Sărbătoarea s-a încheiat cu un ”Mulți ani trăiască!” cântat din suflet pentru cei care s-au jertfit la creșterea și educarea copiilor.

Sursa: episcopia-ungheni.md


Articole postate de același autor