Directorul Casei de Copii, PS PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a felicitat copiii de aici cu ziua Internaționala a Copilului

196

La 1 iunie 2020, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, în incinta Casei de copii ”Preafericitul Iosif” din mun. Chișinău a avut loc o mică sărbătoare de suflet!

Directorul Casei de Copii, PS PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a felicitat copiii cu această sărbătoare însemnată pentru ei, dorindu-le să fie copii ascultători, sârguincioși, harnici și prietenoși, iar surpriza sărbătorii a fost torta deosebit de gustoasă și înghețata delicioasă!

Copiii au fost nespus de bucuroși și în semn de recunoștință au prezentat un mic concert, mulțumindu-i Preasfințitului pentru grija, dragostea și căldura părintească de care s-au bucurat pe parcursul acestor ani.

La finele sărbătorii toți copiii au făcut poze în grup, apoi fiecare cuplu de frați și surori s-au fotografiat cu PS Episcop PETRU!

Sărbătoarea s-a încheiat cu un ”Mulți ani trăiască!” cântat din suflet pentru cei care s-au jertfit la creșterea și educarea copiilor.

Sursa: episcopia-ungheni.md


Articole postate de același autor
216

Predică la Duminica a II-a după Rusalii – a Sfinţilor Români – Pr. Ion Cârciuleanu

Sfinţii neamului nostru au urmat pe Hristos.   Dreptmăritori creştini,   În pericopa evanghelică de astăzi, Îl vedem pe Hristos Domnul umblând pe lângă Marea Galileei. Având nevoie de lucrători pentru Împărăţia veşnică, S-a adresat unor pescari, zicându-le: „Veniţi după Mine şi vă voi face pescari de oameni” (Mt. 4, 19). Aceştia, lăsând corabia, mrejele […]