Darul ÎPS Mitropolit Vladimir pentru 50 de copii din familii social-vulnerabile, în ajunul popasului aniversar

793

Miercuri, 17 august 2022, în ajunul aniversării de 70 de ani de viață pământească, ÎPS Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, a organizat o zi de odihnă la un parc acvatic din Capitală pentru 50 de copii proveniți din familii social-vulnerabile, cu vârstele cuprinse între 7 și 16 ani.

La eveniment au participat: Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate, Dl Serghei Crudu, slujitori și voluntari ai Bisericii – însoțitori ai copiilor participanți.

Cei peste 50 de copii, proveniți din 10 parohii ale Protopopiatului Ialoveni, au avut parte pe parcursul zilei de mai multe activități distractive și de intercunoaștere, specifice vârstei. De asemenea, copiii au avut parte și de o masă de sărbătoare, dulciuri, înghețată și suc, oferite cu acest prilej deosebit.

Acțiunea social-filantropică face parte dintr-un șir de activități cu caracter caritabil, patronate și organizate în această săptămână de către ÎPS Mitropolit Vladimir în semn de recunoștință și mulțumire adusă lui Dumnezeu la acest frumos popas jubiliar.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor