Campania pascală “De Paști să fim mai buni!“

2053

Un grup de elevi voluntari din Liceul Teoretic Costești împreună cu profesorul de religie Ion Scutaru și o parte din voluntarii AO Filocalia, cu sprijinul creștinilor ortodocși din Marea Britanie în susținerea domnului Ion Mereacre au oferit familiilor socialmente-vulnerabile un Paște mai frumos împărțind colete, mesaje și cîntări pascale însoțite de zîmbet și lumină, vestind învierea Domnului. Beneficiarii a 78 de familii social vulnerabile din mai multe localități din țară s-au bucurat de produse alimentare, haine pentru copii, achitarea facturilor și o sumă de bani.

Totodată, 60 de copii din familii social - vulnerabile din s.Costești au avut parte de o mică festivitate care s-a desfășurat la biserica ,,Sf. Nicolae'' cu cîntări pascale, participarea la master clasurile realizate în atelierele din Centrul ,,Sf. Filaret cel Milostiv’’, o masă gustoasă pentru ei și cadouri cu dulciuri, iconiță și carte de rugăciuni. Aducem sincere mulțumiri oamenilor de bună credință din Marea Britanie care au fost într-un număr mai mare, astfel încît numărul beneficiarilor a crescut consisderabil.

Familiile beneficiare cu gîndul senin și soare în suflet, spun că îl văd pe Dumnezeu, Îndrumătorul faptelor mărețe și exercitatorul dragostei, tandreței în acest subit act de caritate, iar noi ne simțim onorați că am putut ferici ochi triști și am putut vedea zîmbetele îndurerate transformîndu-se în lacrimi de fericire.


Articole Asemănătoare
3027

Simplitate şi bunătate – asta-i totul, pentru a dobândi harul dumnezeiesc

Inima voastră să fie simplă, nu cu două feţe şi nesinceră; bună, iar nu vicleană şi interesată. Sufletul simplu şi bun este căutat de toţi, toţi se odihnesc întru el, se apropie de el fără teamă, fără bănuieli. Acest suflet trăieşte cu pace lăuntrică şi este într-o relaţie bună cu toţi oamenii şi cu întreaga […]

Articole postate de același autor
3463

„Bănuțul dragostei”

Într-o zi îngerul lui Dumnezeu întrebă bănuțul milei: -Cine ești tu, bănuțule, că te văd așezat între lucrurile cele iubite de Dumnezeu? -Eu sunt bănuțul pe care Bunul Dumnezeu l-a făcut pentru a fi dat de pomană, zise smerit, micul bănuț. -Dar de unde vii tu, bănuțule? -Vin din pușculița copiilor buni, din mâna albă […]


Foto