Biserica împărtășește tuturor din sărbătoarea Învierii Domnului

1792

Bucurii pentru cei mici la casa de copii Florești. Cu binecuvântarea Blagocinului orașului Florești un grup de preoți au adus daruri, cu ocazia sărbătoririi Învierii Domnului. Copiilor li s-au adus prăjituri, sucuri, rulade, bomboane, ceaiuri, precum și colaci.

Mulțumim Dnei Tatianei pentru că ne permite ca să venim la acești copii dragi nouă, tot odată și arătându-le că biserica nici o dată nu uită de ei. La fel la rândul ei Dna Tatiana a mulțumit protopopului Ilie Munteanu pentru că nu uită niciodată de copii.

În această perioadă mulțimea preoților din țară au dus daruri la grădinițe, centre de plasament, aziluri de bătrâni, pentru a bucura pe toți din bucuria sărbătorii Învierii Domnului.

sursa http://tinarulortodox.blogspot.md


Articole postate de același autor
16811

Un bunicuţ de 83 de ani a făcut un GEST CUTREMURĂTOR pentru Maria Gavril, soţia preotului mort în carnagiul de la Cornu Luncii

Maria Gavril, preoteasa rănită într-un accident rutier petrecut în urmă cu câteva săptămâni, în care i-au murit soţul şi două fetiţe, se află internată la Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Ieri, femeia a avut parte de o surpriză care a emoţionat-o teribil. Un bătrânel în vârstă de 83 de ani a […]