Biserica împărtășește tuturor din sărbătoarea Învierii Domnului

1575

Bucurii pentru cei mici la casa de copii Florești. Cu binecuvântarea Blagocinului orașului Florești un grup de preoți au adus daruri, cu ocazia sărbătoririi Învierii Domnului. Copiilor li s-au adus prăjituri, sucuri, rulade, bomboane, ceaiuri, precum și colaci.

Mulțumim Dnei Tatianei pentru că ne permite ca să venim la acești copii dragi nouă, tot odată și arătându-le că biserica nici o dată nu uită de ei. La fel la rândul ei Dna Tatiana a mulțumit protopopului Ilie Munteanu pentru că nu uită niciodată de copii.

În această perioadă mulțimea preoților din țară au dus daruri la grădinițe, centre de plasament, aziluri de bătrâni, pentru a bucura pe toți din bucuria sărbătorii Învierii Domnului.

sursa http://tinarulortodox.blogspot.md


Articole postate de același autor
3800

Minunatele roade ale iertării!

  Fericirea nu poate înflori printre buruienile păcatului, cu atât mai puțin printre spinii și mărăcinii urii și vrajbei. Atâta vreme cât voi vă vrăjmășiți cu fratele vostru, pacea nu vă poate încălzi inima!… Ascultați două pilde luate din viața. „Într’un sat slujea un preot, care se certa necontenit cu citețul lui. Acest citeț nu […]


Foto