Aleksandr Lukașenko, despre pandemia Covid-19: Dumnezeu ne-a pedepsit pentru lipsa de respect faţă de natură

1162

Pandemia de coronavirus este o pedeapsă divină împotriva omenirii pentru atitudinea sa lipsită de respect faţă de natură, a declarat marţi preşedintele din Belarus, Aleksandr Lukaşenko, citat de agenţiile de presă EFE, Interfax şi RIA Novosti, scrie Agerpres.

„Dumnezeu, probabil, ne-a pedepsit cu acest coronavirus pentru comportamentul nostru lipsit de respect faţă de natură. Dacă nu vom avea o relaţie armonioasă cu natura, nu vom fi sănătoşi, iar copiii noştri vor trăi în mizerie”, a spus el în timpul unei vizite la grupul industrial Gorizont, potrivit agenţiei de stat Belta.

Grupul are o vastă arie de activitate, de la fabricarea de echipamente electrice, sisteme de încălzire şi bucătării până la automobile.

Iniţial, Lukaşenko a negat că ar exista vreo pandemie de Covid-19, calificând-o drept o „psihoză în masă”. El recomanda ca antidot la infecţiile cu SARS-CoV-2 vodca, hocheiul pe gheaţă sau munca pe ogoare la volanul unui tractor, dar ulterior nu a avut de ales şi a recunoscut existenţa Covid-19, întrucât el însuşi a contactat virusul.

 

Sursa: unimedia.info


Articole postate de același autor
724

Formația Folclorică de copii „Mugurașii” în vizită la Biserica din Cruglic

În ajunul Sfintei Sărbători a Învierii Domnului, în parohia Cruglic, au răsunat cântece creștine, interpretate de copiii – membri ai formației folclorice din localitate ”Mugurașii”. Evenimentul, coordonat de părintele-paroh Nicolae Ciobanu, vine să transmită mesajul că, de sfintele sărbători pascale, să ne bucurăm nu doar de mese îmbelșugate și de reunirea cu familia, dar și […]


Foto