A avut loc Seminarul metodologic la Religie, în gimnaziul din s. Budăi, r. Telenești

815

Vineri, 22 februarie 2019, a avut loc Seminarul metodologic la Religie, în gimnaziul din satul Budăi, raionul Telenești.

Zi de vineri cu emoții pozitive, OAMENI cu suflet mare, gospodari deosebiți am întâlnit astăzi la gimnaziul Budăi în cadrul seminarului metodologic cu profesorii de religie și preoții din raion.

Chiar dacă afară iarna își mai scutură cojoacele în instituție domnea o atmosferă primvăratică.

GENERICUL seminarului a fost ” Eu sunt LUMINA lumii, cel ce îmi urmează Mie nu va umbla în întuneric ci va avea lumina vieții ” /Ioan 8.12/.

Lecția de religie în clasa a VI-a, subiectul ”Păcatul – ruperea de Dumnezeu”, predată de PROFESORUL – PĂRINTELE, VALERIU PETRARI, care ne-a demonstrat cele mai modene tehnologii de predare – învățare- evaluare, a încântat publicul.

Aducem mari mulțumiri directorului gimnaziului, dnei Gorea Alina, colectivului profesoral, pentru implicare, colaborarea frumoasa dintre APL, BISERICĂ, ȘCOALĂ în educarea tinerei generații în spiritul valorilor umane , naionale.

Raisa Ursu, Metodist


Articole postate de același autor
3304

Cum se aleg naşii?

Naşii în general se aleg… Hai să zicem altfel. Naşii în general nu se aleg, ci se oferă, se oferă în sensul acesta că dacă părinţii au fost cununaţi de nişte naşi, fiii de obicei sunt cununaţi de fiii naşilor. Aşa se obişnuieşte şi e bine când e aşa. Când nu poate fi aşa sau […]


Foto