Vă invităm la inaugurarea expoziției pascale ”Mergând spre Înviere”

1352

Miercuri, 1 mai 2019, ora 11.00, în Centrul educațional ”Art-Atribut” (str. Bernardazzi, 83, Chișinău) va fi inaugurată expoziția pascală ”Mergând spre Înviere”.

Vor fi expuse peste o sută de desene realizate de copii din 15 instituții de învățământ, în parteneriat cu parohiile din localitate. Astfel, întru realizarea proiectului s-au implicat elevi din mun. Chișinău , precum și din raioanele Florești, Sângereri, Criuleni, Orhei și Strășeni.

Din fiecare instituție participantă au fost selectate cele mai reprezentative lucrări, care vor fi expuse în cadrul Centrului ”Art-Atribut”. Copiii premianți vor primi diplome, apoi vor vizita câteva muzee din capitală și vor fi ospătați din partea organizatorilor.

Expoziția pascală este la prima ediție și este organizată de către Asociația Studenților Creștini Ortodocși din Republica Moldova.


Articole postate de același autor
7103

Predică la Duminica a V-a după Rusalii – Cât de ,,incomod’’ poate părea unora Dumnezeu

 Dreptmăritori creştini, Evanghelia de astăzi relatează minunea vindecării a doi oameni posedaţi de duhuri necurate, sau îndrăciţi, cum mai sunt numiţi ei. Domnul vine în ţinuturile Gherghesenilor şi Gagdarenilor – două localităţi vecine de altfel, de aceea textul paralel de la Sfântul Luca face pomenire de ţinutul Gherghesenilor (Lc.8,26), în timp ce pericopa evanghelică de […]