ÎPS Mitropolit Vladimir i-a fost conferit Titlul de Onoare al Ministerului Afacerilor Interne

1224

Marți, 18 decembrie 2018, în cadrul unei întrevederi oficiale, cu prilejul aniversării a XXVIII-a de la formarea Poliției Republicii Moldova, Dl Alexandru Jizdan, Ministru al Afacerilor Interne, i-a conferit ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir Titlul de Onoare al Ministerului Afacerilor Interne, în semn de recunoștință pentru activitatea prodigioasă de formare moral-spirituală și aportul la educarea tinerei generații, precum și pentru contribuția la realizarea obiectivelor prioritare ale Ministerului Afacerilor Interne.

Secretarul mitropolitan, Prot. mitr. Dr Vadim Cheibaș a fost distins cu „Crucea pentru merit” de clasa II-a, iar, un grup de preoți militari au primit Medalia „Pentru cooperare”.

În cadrul acestei întâlniri, Ministrul Afacerilor Interne a adus alese mulțumiri Mitropolitului Vladimir și clerului, din numele efectivului MAI pentru activitatea activitatea pastoral-misionară în rândurile angajaților MAI, profesionalism și dedicație.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, www.mitropolia.md


Articole postate de același autor
1299

Preasfințitul Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, a înconjurat Țara Moldovei, cu icoana Maicii Domnului Făcătoare de Minuni și Sfinte Moaște

În data de 2 aprilie, 2020, Preasfințitul Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, din mila Maicii Domnului, a făcut înconjorul țării noastre Moldova, cu ,,Icoana Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hârbovăț” și cu Icoana Maicii Domnului ,,Kasperscaia”, în jurul căreia sunt plasate 43 de sfinte moaște ale sfinților din toată lumea. Lumea are […]