Absolvenților programului de master creștin li s-au înmânat diplomele

1532

Vineri, 29 iunie, absolvenților programelor de master creștine din cadrul USM le-au fost înmânate diplomele.

Anul acesta au finisat cursurile de master și au susținut cu succes tezele 21 de masteranzi: 18 masteranzi la programul Istoria și cultura religiilor și 3 la programul Studii filologice și spiritualitate creștină.

După ceremonia de înmânare a diplomelor de master, un grup de slujitori, care au urmat programele de studii, s-au adunat în capela universitară pentru a săvârși un Te Deum de mulțumire.

Slujba a fost oficiată de către cel mai vârstnic masterand prot. Alexei Pazurati, care a mulțumit lui Dumnezeu că le-a dat puteri să ducă la bun sfârșit studiile, precum și tuturor profesorilor implicați cu dăruire în implementarea acestui program.

În mod special, slujitorii i-au mulțumit părintelui Octavian Moșin, coordonatorul programului de master, care i-a susținut și încurajat pe parcursul aestor doi ani de studii.


Articole postate de același autor
11942

„Bărbatul trebuie să fie foarte bărbat, şi femeia – foarte femeie”

De ce s-au înmulţit conflictele familiale, certurile și divorţurile? De ce ne întoarcem uneori acasă cu apăsătorul sentiment al unei obligaţii, iar celălalt nu ne vine în întâmpinare, stăpânit de o stare asemănătoare? De ce locul cel mai cald, mai primitor pentru omul dintotdeauna, căminul, devine pentru tot mai mulţi câmpul de luptă pentru întâietate […]