Ziua Internațională a Familiei marcată pe teren de sport

3582

Ziua Internaţională a Familiei este sărbătorită anual la data de 15 mai.  Obiectivul principal al acestei sărbători este accentuarea importanţei familiei şi promovarea valorilor acesteia. 

Astfel, Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului în colaborare cu Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport au invitat mai multe familii numeroase să marcheze această zi pe terenul de sport al Universității. 

Au fost organizate întreceri sportive și jocuri pentru ca toți cei prezenți înarmându-se cu voie bună să petreacă o frumoasă zi de sărbătaore. 

La eveniment a participat părintele Octavian Moșin, președintele Sectorului sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, care a venit cu un mesaj către cei prezenți, îndemnându-i la promovarea familiei creştine, care a demonstrat în timp că este un pilon sigur în creşterea şi educarea unei societăţi moral-spirituale şi păstrarea unor valori autentice.


Articole Asemănătoare
3140

O oră de suflet pentru elevii de la liceul “Liviu Deleanu” din capitală

În cardul Săptămânii Tineretului Ortodox a fost desfăşurată încă o acţiune misionară prin care predarea orei de religie să fie un mijloc de întâlnire cu Dumnezeu, un mijloc de relaţie între Şcoală şi Biserică. Astfel, pentru elevii clasei a 2-a “D” de la liceul “Liviu Deleanu” din capitală a fost desfășurată o oră de suflet […]

Articole postate de același autor
8898

Când vă certați, vin îndată diavolii. Să fie pace!

În drum spre casă, aproape de biserică, am stat sub un geam și am auzit niște tineri care se certau. – Cocuțo, hai să mergem la ăștia, că se ceartă! Hai să gonim pe diavol din casă! – Cum, Părinte, dacă nu ne cheamă, cum să ne ducem acolo? – Hai, hai să mergem! M-am […]