Liturghia Darurilor mai Înainte Sfințite în Catedrala Episcopală ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski”, din orașul Ungheni

1302

În dimineaţa zilei de miercuri, 21 februarie 2018, începând cu ora 07:00, în Catedrala Episcopală ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din oraşul de Ungheni. s-au oficiat slujbele orânduite acestei zile: Rugăciunile dimineţii, Utrenia, Ceasurile I, III, VI, IX, Obedniţa şi Liturghia Darurilor mai înainte Sfinţite.

La finele ceasului I, tradiţional, a fost oficiată slujba de pomenire a răposaţilor, de către soborul de preoţi slujitori ai Catedralei.

După slujba ceasurilor şi Obedniţa Preasfinţia Sa, împreună cu preoţii slujitori ai catedralei, a oficiat Liturghia Darurilor mai înainte Sfinţite.

La final creștinii care sau mărturisit și au primit deazlegare de la duhovnic au fost împărtășiți de Preasfinția Sa, cu Sfintele și Dumnezeeștele Taine.

sursa http://episcopia-ungheni.md


Articole postate de același autor
2431

Necredinciosul este cel mai nefericit dintre oameni

Necredinciosul este cel mai nefericit dintre oameni, fiindcă este lipsit de singurul bun ce există pe pământ: credinţa, singura lui călăuză care-l ajută să ajungă la adevăr şi la fericire. Necredinciosul este cel mai nefericit pentru că este lipsit de nădejde, singurul său sprijin şi toiag care-l ajută să străbată lungul drum al vieţii. Necredinciosul […]