Te Deum de mulțumire la Direcția Municipală pentru Protecția Drepturilor Copilului

2020

Vineri, 22 decembrie, la finele anului calendaristic angajații Direcției Municipale pentru Protecția Drepturilor Copilului au solicitat o rugăciune de mulțumire pentru toate binefacerile revărsate asupra instituției și a celor care sunt binefeciarii ei – copiii.

Slujba de mulțumire și de binecuvântare a Direcției a fost oficiată de către prot. Octavian Moșin, preot spiritual al instituției.

Fiecare angajat al Direcției a primit în dar câte o Biblie și a fost îndemnat să parcurgă fiecare cuvânt inspirat de Dumnezeu spre înțelepțirea vieții și bunul mers pe calea mântuirii.

Dna Rodica terehovschi, șef interimar al DMPDC, a mulțumit părintelui pentru grijă și dragoste împărtășită față de toți angajații și beneficiarii instituției, menționând că acordul de colaborare între Direcția municipală și Mitropolia Moldovei va fi sprijinit și în continuare, deoarece doar credința este elementul forte prin care depășim toate obstacolele vieții.


Articole postate de același autor
3969

Încă mulţi oameni îl poartă pe Iuda în sufletele lor

Cred că nu este în lumea aceasta nici un om care l-ar simpatiza pe Iuda, vânzătorul lui Hristos. Evreii nu mai vor să-şi numească copiii cu acest nume, deşi, pănă la Hristos acest nume era foarte răspândit la ei. Cuvântul Iuda echivalează acum cu cuvântul „trădare”. Cu toate acestea, încă mulţi oameni îl poartă pe […]