Liturghie aniversară în s.Pînzăreni

1769

În ajunul hramului, luni, 20 noiembrie 2017, în biserica „Sf.Arh.Mihail și Gavriil” din satul Pînzăreni, raionul Fălești, a fost oficiată sfânta Liturghie de un sobor de preoți, avându-l ca protos pe părintele-blagocin Anatolie Negură.

Slujba a fost prilejuită de aniversarea a 30 de ani de viață ai părintelui-paroh Nicolae Fusu. Sărbătoarea a fost înfrumusețată de interpetarea liturgică a corului Axion, format din preoți și preotese. Din numele confraților preoți, dar și a enoriașilor părintele-blagocin Anatolie i-a adresat omagiatului părinte Nicolae sincere felicitări, dorindu-i mulți ani, multă sănătate, binecuvântare și înțelepciune de la Dumnezeu, pentru a-și îndruma păstoriții și familia pe calea îngustă a mântuirii.

La capitolul felicitărilor ne alăturăm și noi confrații preoți, dorindu-vă, părinte Nicolae, ca bunul Dumnezeu să vă dăruiască multă sănătate, să vă binecuvinteze cu mulți ani, ca să vă bucurați de roadele semănăte a Cuvântului lui Dumnezeu.

La mulți ani, părinte Nicolae.

sursa http://ephbalti.md


Articole postate de același autor
4164

Pentru păcat şi mândrie se depărtează de om îngerul păzitor

Sfântul Isaac Sirul spune: „Pentru păcat şi mândrie se depărtează de om îngerul păzitor, care mai înainte îl îndemna la dreptate. Şi se apropie de el duhul întunericului şi din acel moment omul nu se mai îngrijeşte de dreptate. Dar, când se apropie Sfinţii îngeri, ispititorii pleacă şi se face linişte”. Şi în cartea Ecclesiastului […]