Atât timp cât trăiești, ai un milion de opțiuni și ieșiri din anumite situații!

8823

Deznădejdea – este atunci când au trecut 40 de zile și tu stai lângă mormântul unui om drag ție și înțelegi că nu este un vis urât, nici măcar o glumă proastă, și că de astăzi va trebui să trăiești la fel ca înainte, doar că fără omul pe care îl iubești.

Tu nu vei putea face nimic pentru a schimba asta, alegerea a fost făcută de sus.

Iată ce este cu adevărat deznădejdea!

Nu sunt acele lucruri precum: nu am un serviciu, m-a lăsat iubitul, iubita este o nenorocită, nu am ce să îmbrac, timpul de afară este urât sau nu am suficienți bani. Atât timp cât trăiești, ai un milion de opțiuni și ieșiri din anumite situații!”

Konstantin Habensky –  nu este doar un actor minunat, dar și un om cu literă mare. În anul 2007 i s-a născut un fecior, după care soția sa a aflat că are cancer. El și-a vândut casa, iar toate onorariile le-a dat pentru tratamentul medical, intrând în datorii. Un an mai târziu, soția lui a murit. De atunci, el trăiește într-un apartament și aproape toate veniturile lui le donează. Până în prezent, actorul rus a salvat de cancer cerebral aproximativ 150 de copii.

sursa http://devorbacutine.eu


Articole Asemănătoare
9902

Secretul tinereții fără bătrânețe şi al vieții fără de moarte… nu sta în mâncare…

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a publicat pe contul personal de Facebook un mesaj adresat celor care, în speranţa că se vor feri de boli, au tendinţa să-şi selecteze mult prea drastic alimentaţia. În mesajul său, dr. Mihaela Bilic atrage atenţia că “nu poţi vindeca bolile grave printr-un regim drastic/special”. De asemenea, medicul arată că “a […]

Articole postate de același autor