ÎPS Mitropolit Vladimir, efectuează o vizită în Federația Rusă la festivitățile prilejuite de celebrarea Sf. Mare Cneaz Vladimir, dar și la lucrările Sf. Sinod al BORu

1501

În perioada 27-29 iulie ÎPS Mitropolit Vladimir, efectuează o vizită în Federația Rusă la festivitățile prilejuite de celebrarea Sf. Mare Cneaz Vladimir, dar și la lucrările Sf. Sinod al BORu.

La 28 iulie, de ziua pomenirii Sfântului întocmai cu Apostolii cneaz Vladimir, Ziua Creștinării Rusiei, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova a participat la solemnitățile bisericești desfășurate în orașul Sankt-Petersburg.

Mitropolitul Vladimir a înălțat rugăciuni alături de Sanctitatea Sa Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii Chiril în timpul Dumnezeieștii Liturghii săvârșite în Catedrala „Sfânta Treime” a Lavrei Sfântului Alexandru Nevski din Sankt-Petersburg.

sursa www.patriarchia.ru


Articole postate de același autor
4980

Cum să procedez dacă soţul pretinde relaţii intime în zile necuvenite?

La o astfel de pretenţie trebuie să priveşti ca la o încălcare a regulii stabilite privind abstinenţa în viaţa conjugală. Dacă după ce îi aminteşti soţului despre această regulă şi după rugămintea de a nu o încălca el totuşi nu renunţă la pretenţia lui, atunci, alegând răul mai mic, trebuie să cedezi pentru a evita un […]