Dacă vezi un sărac, nu îndemna pe altul să-l miluiuască

3643

"Dacă vezi un sărac, nu îndemna pe altul să-l miluiuască, că e ca și cum ai găsi un bulgăre de aur și ai zice altuia: Ia-l tu." (Sfântul Ioan Gură de Aur)

Spre finele zilei de miercuri, 9 martie 2016, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, însoțit de asistenul social al primăriei orașului Ungheni,Dn Eugen FUSU, și vicepreședintele Asociației ,,Caritate și Fapte Bune”, Protodiaconul Victor ROTARI, s-a deplasat la casa surorii întru Hristos, care trăiește un calvar și cu greu își întreține existența.

    Preasfinția Sa, a vizitat în trecut această bătrînică chiar și recent, ajutîndu-o cu produse alimentare și altele necesare dar văzînd starea dezastruoasă în care locuiește nu a putut să rămînă indiferent, de aceea a invitat asistenul social al primăriei orașului Ungheni, cu care a discutat despre soluționarea grăbită a problemei în cauză.

    S-a decis ca să fie construită o căsuță mică pentru această bătrînică, la construcția căreia o parte din cheltueli va suporta Episcopia de Ungheni și Nisporeni.


Articole Asemănătoare
3998

Sfatul din iad

Intr-o carte veche din Sfântul Munte, un duhovnic, iscusit în poveţe, a lăsat închisă într-o întâmplare, învăţătura aceasta: „Un preot cu frica lui Dumnezeu şi grija păstoriţilor săi, se ostenea zi de zi, prin toate mijloacele ce-i stăteau în putinţă, să întoarcă pe cei rătăciţi din calea pierzaniei şi să-i întărească în cuvântul lui Dumnezeu. […]

Articole postate de același autor
1684

Cântece și poezii pascale au răsunat în incinta Mănastirii Cușelăuca din raionul Șoldanești

Cantece si poezii pascale au rasunat ieri in incinta Manastirii Cuselauca din raionul Soldanesti. Acolo a fost organizat un festival cunoscut printre localnici. La eveniment au participat 20 de colective folclorice. Imbracati in costume traditionale moldovenesti, participantii au urcat pe o scena improvizata in ograda Manastirii Cuselauca. De la mic la mare, cei prezenti au […]