Preţuiţi mai mult viaţa şi timpul petrecut alături de cei dragi

8818

Cât de fragilă e viața noastră şi cât de valoroase ar trebui să fie minutele pe care le petrecem alături de cei dragi! Cât de important e să comunicăm cu cei pe care-i iubim, atât cât suntem în viață!

Paradoxal, dar moartea îi adună pe oameni împreună mult mai des decât ocaziile de bucurie. La înmormântarea cuiva ne adunăm mereu în număr mult mai mare, decât la o aniversare.

Ne pare că vom mai avea mult timp înainte, şi că vom reuşi să ne întâlnim și să ne bucurăm unii de alţii ... Însă vine un moment când nu mai poţi face nimic.

Făceţi-vă timp pentru a comunica cu cei dragi. Spuneţi-le că-i iubiţi...Uneori e prea târziu...

Natalia Lozan


Articolul Următor
Articole Asemănătoare
4732

Sufletul familiei creştine este iubirea

Iubirea este o realitate adânc umană şi de o aşa complexitate, încât unii renunţă la orice definiţie, socotind cuvintele inutile şi neputincioase. Iubirea nu se poate defini. Ea este tot atât de misterioasă ca şi viaţa. De aici şi diversitatea de aspecte aproape contradictorii ale iubirii. Căci cuvântul „iubire” este cel mai fluid, cel mai […]

Articole postate de același autor
5892

Anecdote duhovniceşti

Rugăciunea unei tinere. – Nu pentru mine, Doamne, mă rog, trimite-i mamei mele un ginere bun. *** O discuţie la pangar. – Spuneţi-mi, vă rog, aveţi icoane? -Da, desigur. – Sunt capricorn, care e mai potrivită pentru mine? – În aşa caz e mai bine să vă adresaţi la un veterinar!     *** Într-o […]