„Ridică-te, de acum eşti sănătoasă!”

4133

O soră medicală de la un spital din Atena i-a povestit părintelui Simeon aghioritul, care locuieşte la Kaliagra (Sfântul Munte), următoarele:

− Aveam scleroză în plăci şi mă aflam în pragul paraliziei. Medicii mi-au dat o lună de zile concediu. Într-o noapte, în timp ce zăceam la pat, o văd aievea pe Maica Domnului care îmi spune: „Ridică-te, de acum eşti sănătoasă!”.

M-am ridicat şi a doua zi am mers la spital. Când m-au văzut medicii, au rămas uluiţi. M-au consultat şi m-au găsit sănătoasă.

Atunci, părintele Simeon a întrebat o unde lucrează.

− Lucrez la morgă, a răspuns ea. Cei morţi sunt aduşi acolo şi aruncaţi fără nici un respect. Eu îi iau, îi spăl, îi îmbrac şi îi îngrijesc cu multă dragoste, ca pe rudele mele.

− Pentru aceasta Maica Domnului te-a vindecat. În Vechiul Testament, Tobit, atunci când găsea un mort, îl îmbrăca şi-l îngropa. De aceea Arhanghelul Rafail i-a spus „te ocrotesc”.

− Şi eu simt o ocrotire, a răspuns ea plângând.

Sursa: marturieathonita.ro


Articole Asemănătoare
7482

Sufletele celor adormiţi ne pomenesc în ceruri

Noi pomenim, așa cum știm, pe pământ, iar sufletele plecate ne pomenesc, la rândul lor, în ceruri și rugăciunea lor săvârșită în ceruri pentru noi aduce mai mult folos sufletesc decât rugăciunea noastră săvârșită pentru ei. Și nu numai cei drepți, ale căror suflete sunt în mâna lui Dumnezeu, se roagă Domnului pentru mântuirea noastră, […]

Articole postate de același autor
867

A avut loc Adunarea Ordinară a preoților din cadrul Protopopiatului Chișinău, Sectorul Centru, la Catedrala Sfânta Vineri din Capitală

Joi, 20 februarie 2020, cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, a avut loc Adunarea Ordinară a Protopopiatului Chișinău, Sectorul I, în Catedrala cu hramul „Înălțarea Domnului” (Sfânta Vineri) din Capitală. Întrunirea preoților s-a desfășurat în noul sediu al Protopopiatului Chișinău, Sector I, și a fost prezidată de Protopopul circumscripţiei, Prot. […]