“Ceea ce aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut”

1999

În a doua jumătate a zilei de vineri, 24 februarie 2017Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, sa aflat la Orfelinatul ,,Preafericitul Iosif” din municipiu Chișinău.

Preasfinția Sa, ca un tată iubitor s-a aflat în mijlocul copiilor din cadrul orfelinatului, controlând reușitele fiecăruia și ascultându-i pe fiecare în parte, după care i-a încurajat îndesindu-i să fie mai sârguincioși și stăruitori dacă doresc cu adevărat să ajungă la ceia ce-și doresc în viață.

Ziua de astăzi a fost una de sărbătoare deoarece un băiețel din cadrul orfelinatului a împlinit 5 anișori, la acest frumos eveniment a fost de față și directorul acestei instituții, Preasfințitul Episcop PETRU, care l-a felicitat personal cu frumoasa aniversare.

sursa http://episcopia-ungheni.md

 










Articole Asemănătoare
2187

Sfânta şi Dumnezeieasca Liturghie la Mănăstirea ,,Cuvioasa Parascheva”, Hâncu

10 septembrie 2017. În a XIV-a duminică după Rusalii, Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni si Nisporeni a oficiat Sfînta şi Dumnezeieasca Liturghie la Mănăstirea ,,Cuvioasa Parascheva” Hîncu. În dimineața zilei Preasfinţia Sa, a fost întîmpinat de Stareţa acestui aşezămînt monastic, Egumena PARASCHEVA (Cazacu), împreună cu obştea monahală și slujitorii sfintei mănăstiri. Alături de Ierarh au coliturghisit soborul de preoți […]

Articole postate de același autor
2783

Biserica ”Întâmpinarea Domnului” din Chișinău – un deceniu de la resfințire

La 13 mai 2007 a fost resfințită biserica Universității de Stat din Moldova. Slujba a fost oficiată în sobor de preoți în frunte cu Mitropolitul Vladimir. Șapte ani au durat lucrările de renovare a sfântului locaș. Multă lume a răspuns îndemnului de a renova acest edificiu pângărit câteva decenii în perioada sovietică. A fost transformat […]