Si-au botezat copilul înainte de a-l deconecta de la aparate. După aceea s-a întâmplat o minune

3826

Dylan Askin a fost diagnosticat la vârsta de doar 3 ani cu o formă foarte rară de cancer pulmonar. Kerry şi Mike Askin, părinţii lui Dylan, au mers de urgenţă la doctor cu el, iar micuţul a primit tratament. La doar o lună de la începerea tratamentului dur, Dylan a leşinat la şcoală. Din acel moment a început chimioterapia, iar prognosticul doctorilor s-a schimbat după incidentul de la şcoală: l-a băgat la Terapie Intensivă şi l-au conectat copilul la aparatele de respiraţie artificială. 

Acolo însă a contactat o infecţie care îi făcea organele interne să cedeze, astfel că inima lui ajungea chiar la 200 de bătăi pe minut. Medicii au sfătuit părinţii să ia o decizie în privinţa micuţului pentru a nu-l lasă să se mai chinuie: “A fost o decizie foarte grea, dar doctorii ne-au spus că organele îi cedează şi nu mai pot face nimic”, a povestit mama îndurerată.

Mike şi Kerry şi-au botezat fiul pe patul de spital şi şi-au luat rămas bun. În momentul în care i-au oprit calmantele, înainte de a-l deconecta de la aparate, copilul a început să îşi mişte picioarele, lucru care ar fi fost imposibil dacă ar fi fost într-adevăr în moarte cerebrală.

Uimiţi de rezultatul incredibil, medicii i-au făcut mai multe teste şi au ajuns la concluzia că se va recupera. Minunea de a se trezi s-a întâmplat după alte câteva săptămâni de respiraţie artificială. Acum Dylan este un copil normal, merge la şcoală la fel că ceilalţi copii de vârstă lui, dar continuă tratamentul pentru a îşi putea reveni complet. Această mai are doi fraţi, Bryce şi micuţul Logan.

sursa realitatea.net


Articole Asemănătoare
5295

Norii trec, cerul rămâne senin, şi Dumnezeu rămâne…

Cât despre inegalități, ele sunt produsul naturii, nu nedreptăţi, şi nu trebuie confundate cu excesele. Ele aduc cu sine fraternitatea şi astfel contribuie la viața şi armonia lumii. Într-un mediu de perfectă egalitate, vieţuirea ar fi nu numai monotonă şi plictisitoare, dar şi imposibilă. Catastrofele şi cataclismele, cutremurele, trăsnetele, erupţiile vulcanice, revărsările de ape etc., îşi […]

Articole postate de același autor
8704

Ateul

Un om a spus ferm: – Ce și cine este acest Dumnezeu ? El nu este deloc ! El a fost născocit de cei mai puternici pentru cei slabi, astfel încât acestea să se supună puterilor care sunt, fără vreun murmur ! Omul a ieșit noaptea pe marginea abruptă a mării și a strigat din […]