În perioada 21 – 25 august, la Mănăstirea Hîncu se desfășoară tabăra pentru tinerii voluntari

2869

În perioada 21 – 25 august 2016, al III-lea an consecutiv se desfășoară tabără pentru tinerii voluntari, anul acesta la Mănăstirea Hîncu, organizată de Sectorul Eparhial Activitate Patorală Pentru Tineret, a Episcopiei de Ungheni și Nisporeni în parteneriat cu Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova prin susținerea și binecuvântarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni.

     În a doua jumătate a zilei de duminică, 21 august 2016, tinerii participanți la tabără au avut parte de o discuție duhovnicească cu Chiriarhul locului,Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni. După discuția duhovnicească Preasfinția Sa, împreună cu tinerii au eșit la o plimbare pe teritoriul mănăstirii Hîncu, în timpul plibării Ierarhul a adresat tineilor întrbări din Sfînta Sciptură testînd cunoștințele generale ale tinerilor despre cele duhovnicești.

Spre finele întîlnirii a sosit și invitatul taberii Protosinghelul Nicodim Petre împreună cu  Dna Ina CARNAIVA, doctor conferențiar în psihologie care au avut o discuție în particular cu Stăpînul nostru.


Articole Asemănătoare
1993

În Duminica a III-a după Rusalii, PS Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni a liturghisit la mănăstirea Hîncu

25 iunie 2017. În a III-a Duminică după Rusalii, Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni si Nisporeni a oficiat Sfînta şi Dumnezeieasca Liturghie la mănăstirea „Cuv. Parascheva” Hîncu. În dimineața zilei Chiriarhul a fost întîmpinat călduros de Stareța mănăstirii, Egumena PARASCHEVA (Cazacu) împreună cu slujitorii și obștea sfintei mănăstiri. Alături de Ierarh au coliturghisit soborul de […]

Articole postate de același autor
4297

Cât de plăcut este omul smerit şi cât de respingător este cel mândru!

Lucrul cel mai important este că, atunci când omul are lucrare lăuntrică şi se străduieşte să nu trâmbiţeze binele pe care îl săvârşeşte, ceilalţi simt aceasta; şi astfel toţi îl au la evlavie şi îl iubesc, fără ca el să-şi dea seama. Cât de plăcut este omul smerit şi cât de respingător este cel mândru! […]