Tacafumi și Hirofumi Kuana – doi copii japonezi, botezați la Mănăstirea Ciuflea

2623

Tacafumi și Hirofumi Kuana, doi copii japonezi, au fost botezați săptămâna aceasta la Sfânta Mănăstire Ciuflea din Chișinău.

Taina Botezului a fost săvârșită de clericii Mănăstirii, Protoiereul Rodion Severin și Protodiaconul Boris Balan, în prezența nașilor de Botez și a părinților.

La Botez, ambii copii au primit nume creștine: Tacafumi – Silvestru și Hirofumi – Alexandru.

După oficierea Botezului, Protoiereul Rodion a adresat un cuvânt de felicitare părinţilor şi naşilor, îndemnându-i să vegheze buna creștere a acestor noi vlăstare ale Bisericii, educând bravi creştini cu dragoste față de valorile nepieritoare ale Ortodoxiei.

Sursa: www.ciuflea.md

 


Articole Asemănătoare
4026

Patriarhul Ilia al Georgiei a devenit naşul altor… 800 de copii! (+Video)

Boboteaza este una dintre cele mai mari sărbatori ale anului bisericesc, celebrată cu o deosebită ardoare și tradiții milenare în toată lumea Ortodoxă. În ultima perioadă creștinii ortodocși din Georgia au adăugat la acestea propriul obicei. Evenimentul a avut loc prima dată pe 19 ianuarie, 2008, iar anul acesta în Catedrala ”Sfânta Treime” Sameba din […]

Articole postate de același autor
17254

După o zi obositoare, îți mai faci rugăciunea de seară?

„Seara, când sunt istovit de truda zilei, nu am poftă de rugăciune. De altfel, pentru ce să mă rog?…” Dar cum este cu putinţă să nu ai nicio dispoziţie să comunici cu Domnul, chiar şi când eşti istovit trupeşte? Nu cumva crezi că doar petrecerile îl revigorează pe om? Nu, acestea îl istovesc mai mult, […]