Preasfinţitul Petru a binecuvântat roadele mănăstirii Hîncu

2755

Vineri, 25 iunie 2016, Prea Sfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni s-a aflat la mănăstirea “Sf. Cuv. Parascheva”, Hîncu, unde vieţuitoarele mănăstirii i-au făcut o prezentare episcopului cu referinţă la grădina de zarzavaturi a mănăstirii şi de asemenea a cerut binecuvintare pentru recoltarea roadelor.

     Prea  Sfinţia Sa a mulţumit lui Dumnezeu pentru toată darea cea bună, de asemenea apreciind înalt strădaniile nevoitoarelor mănăstirii pentru munca cîmpului, acordînd părintească binecuvîntare pentru eforturile care se vor depune pe viitor.

 

Articole Asemănătoare
2069

Înălţarea cinstitei şi de viaţă făcătoarei Cruci a Domnului sărbătorită la Catedrala Episcopală “Sf. Bnc. Knz Alexandru Nevski”

Marți, 27 septembrie 2016, Catedrala Episcopală “Sf. Bnc. Knz Alexandru Nevski” din orașul Ungheni s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare, pentru a sărbători Marele Praznic al Înălţării Cinstitei şi de Viaţă Făcătoarei Cruci.     Serviciul divin a fost săvârșit de Chiriarhul Episcopiei de Ungheni şi Nisporeni, Preasfințitul Episcop PETRU, înconjurat de soborul de preoți şi diaconi ai Catedralei. […]

Articole postate de același autor
2007

A fost sfințită biserica „Sf. Trei Ierarhi”, de pe teritoriul penitenciarului nr. 6 din Soroca

Marți, 30 mai, biserica, recent amenajată, de pe teritoriul penitenciarului nr. 6 din Soroca, a primit binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Vladimir, Mitropolit al Chişinăului şi al Întregii Moldove, alături de care au coliturghisit un sobor de preoți capelani din cadrul Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în Instituții Penitenciare. Lăcașul sfânt a fost zidit în cinstea Sfinților Trei Ierarhi […]