Festivalul “Bucuria Credinței“, desfășurat la Drochia

390

Mai mulți copii și părinții lor din orașul Drochia s-au bucurat de o zi plină de activități și spiritualitate la Festivalul „Bucuria Credinței”, un eveniment care a adunat comunitatea pentru a celebra valorile și tradițiile creștin-ortodoxe.

Desfășurat pe data de 2 august, festivalul a oferit o zi de neuitat pentru toți locuitorii orașului Drochia, atât adulți cât și copii, accentuând importanța educației spirituale și a păstrării tradițiilor. Participanții, care au recitat poezii și cântat, au fost răsplătiți pentru eforturile lor cu dulciuri.

Acest festival, dedicat copiilor și familiilor nu este doar despre a învăța, ci și despre a construi relații și a împărtăși bucuria credinței în comunitate.

Sursa: NORD NEWS

 

 


Articole postate de același autor
3486

Sfinții Petru și Fevronia – povestea de iubire a sfinților care au trecut la Domnul în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră

În Rusia, pe data de 25 iunie/8 iulie a fiecărui an, se sărbătorește „Ziua familiei, dragostei și fidelității”, în cinstea Sfinților Petru și Fevronia. Cine au fost aceștia și cum au ajuns să fie considerați modele de căsnicie creștină autentică? Scrierile și sinaxarele rusești păstrează până astăzi în paginile lor o extraordinară poveste de iubire […]