Elevii Seminarului Teologic Ortodox din Chișinău au participat la campania de plantare a arborilor

772

Elevii Seminarului Teologic Ortodox din Chișinău au participat la campania de plantare a arborilor în municipiul Chișinău, în parcul “La izvor”, împreună cu elevii din mai multe instituții de învățământ din Chișinău.

Sub ghidarea angajaților direcției Spații Verzi planul de înverzire a parcului a decurs cu succes, într-un anturaj plin de entuziasm și bună dispoziție. Elevii au avut o atitudine serioasă, demonstrând un spirit civic dezvoltat.

Elevii seminarului au plantat împreună un arbore al Seminarului, în semn de amintire. Ei vor merge periodic în vizită să observe creșterea arborelui.

Mulțumim Primăriei Municipiului Chișinău și Consiliului Municipal al Elevilor Chișinău pentru activitatea educativă organizată!

Sursa: teologie.md


Articole postate de același autor
204

Calea Postului Mare: ziua a XVI-a

Astăzi l-am petrecut la cele veșnice pe unul din stâlpii parohiei Dumbrava din preajma Chișinăului. E vorba de fratele Alexandru Golub, ajuns la aproape 95 de ani de viață pământească. A fost omul-istorie, povestind din trecutul neamului nostru, păstrând cu sfințenie valorile și principiile noastre creștine, moștenite de la străbuni. Modestia și verticalitatea au fost […]