ÎPS Mitropolit Vladimir a vizitat parohia „Acoperământul Maicii Domnului” din s. Stejăreni, r-nul. Strășeni

449

După oficierea Sfintei Liturghii cu prilejul împlinirii a Trei Decenii de la redeschiderea Mănăstirii „Sf. Cuv. Parascheva” Hîncu, Înaltpreasfințitul Părinte Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove a efectuat o vizită pastorală în parohia „Acoperământul Maicii Domnului” din s. Stejăreni, r-nul. Strășeni.

Aici Prot. mitr. Vladimir Zagoreanu, parohul bisericii sus numite, împreună cu familia și enoriașii bisericii au întâmpinat călduros pe Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova. Părintele Paroh a familiarizat pe Înaltpreasfinția Sa cu stadiul lucrărilor la care se află tânăra și micuța parohie din Stejăreni.

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a mulțumit Părintelui Vladimir pentru munca asiduă ce o desfășoară cu smerenie și dragoste în această frumoasă biserică încă de la începutul construcției.

Punerea pietrei de temelie a Bisericii „Acoperământul Maicii Domnului” din s. Stejăreni, r-nul. Strășeni a fost pusă de către ÎPS Mitropolit Vladimir în 30 martie 2008 și târnosită în 11 octombrie 2014.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
966

De Sărbătoarea Întâmpinării Domnului, PS Siluan, Episcopul Orheiului, a liturghisit la Catedrala Mitropolitană din Chișinău

Strigat-a Ţie bătrânul, văzând cu ochii Mântuirea Care a venit popoarelor de la Dumnezeu: Hristoase, Tu eşti Dumnezeul meu. (Canonul Întâmpinării Domnului) Marți, 15 februarie 2022, de Sărbătoarea Întâmpinării Domnului, cu binecuvîntarea Întîistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir, Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan, a săvârşit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Catedrala […]