Pe Drumul Crucii, spre biruința Învierii – creștinii din s. Sadaclia au mulțumit Domnului pentru darul vieții

795

În duminica a III-a a Postului Mare - a Sfintei Cruci, creștinii din Sadaclia, la îndemnul părintelui Valerian Jelihovschi, parohul Bisericii „Nașterea Maicii Domnului” din localitate, au parcurs 5 km într-un drum al crucii, însoțit de rugăciuni speciale de pocăință și de mulțumire către Mântuitorul nostru Iisus Hristos și Maica Domnului.

Tinerii și copiii au mulțumit părinților și Domnului pentru cel mai mare dar, promovând mesaje pro-viață și împotriva avorturilor. Acest eveniment se aliniază la marșurile pentru viață organizate în luna martie în întreaga lume și a fost organizat cu participarea Asociației Tineretului Ortodox din Sadaclia.


Articole postate de același autor
3225

Dezlegarea sau formula Tainei Mărturisirii

Rugăciunea de dezlegare este formula de administrare a Tainei Mărturisirii. În fiecare Taină formula de administrare constituie punctul culminant al întregii slujbe și momentul în care taina respectivă se săvârșește. În rânduiala Tainei Spovedaniei, formula de dezlegare este următoarea: „Domnul și Dumnezeul nostru Iisus Hristos, cu harul și cu îndurările iubirii Sale de oameni, să […]