”Tabăra faptelor bune” în parohia Dumbrava

606

În perioada 20-24 iunie, în cadrul Bisericii Sfântului Ierarh Petru Movilă din Dumbrava, s-au desfășurat tabăra de engleză și creativitate pentru copii de 7-12 ani, "Tabăra faptelor bune".

Copiii au învățat limba engleză, au făcut origami, au pictat, au decorat, împreună cu pedagogii și voluntarii implicați, iar vineri, 24 iunie, au beneficiat de o excursie la gradina zoologică, cu sprijinul Pr. paroh Octavian Moșin.

Ne-am bucurat mult că avem copii harnici, ascultători, inteligenți și cuminți - dea Domnul că toți acești copii frumoși să aibă parte în continuare de o copilărie senină, de oameni buni în viața lor, care să îi susțină și ghideze pe drumul bun în viață, cu credință, răbdare, hărnicie și rugăciune.

Doamne, ajuta!


Articole postate de același autor
149

Calea Postului Mare: ziua a XL-a

Iată încheiem cele patruzeci de zile de post. S-ar părea că sunt foarte multe, dar le-am parcurs atât de repede. Uneori regreți că ieși din aceste zile de nevoință, când ai bunul prilej să stai mai în liniște și în însingurare, când nu ești ispitit cu tot felul de ceremonii… Cât de benefic ar fi […]