Vernisarea Expoziției „MONUMENTELE BASARABIEI FURATE”

931

Echipa noastră vă invită la vernisarea Expoziției „MONUMENTELE BASARABIEI FURATE”, eveniment ce va avea loc duminică, 1 august 2021, cu începere de la ora 13.00 în incinta Muzeului Național de Istorie din Chișinău.

Expoziția cuprinde 31 de roll-up-uri (standuri) unde sunt redate informații și fotografii din campania de restaurare/restabilire a monumentelor românești din R. Moldova între anii 2009-2021. De asemenea, vor fi expuse câteva monumente în miniatură, lucrate în bronz.

Vă așteptăm cu drag. Pentru orice detalii, apelați la nr. de telefon – 079444462, Cu prețuire, Avocat Iulian Rusanovschi.

Sursa: ortodox.md

 


Articole postate de același autor
660

Sfânta Liturghie săvârșită la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni, în duminica a XXIV-a după Cincizecime

5 decembrie 2021, în duminica a XXIV-a după Cincizecime, Înaltpreasfințitul Petru, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală ,,Sf. Bn. Knz. Alexandru Nevski” din mun. Ungheni. În cadrul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinția Sa, dimpreună cu slujitorii și credincioșii, au înălțat rugăciuni de mulțumire lui Dumnezeu și laudă pentru darurile și binecuvântările Sale îmbelșugate, care le […]