Ziua Sf. Duh prăznuită în parohia Căpriana

252

Biserica ”Sf. Treime” din s. Căpriana, r. Strășeni a adunat un sobor de preoți în ziua prăznuirii Sfântului și de Viață Făcătorului Duh. Sf. Liturghie a fost oficiată de către slujitori din cadrul protopopiatului Strășeni, avându-l drept protos pe părintele Alexandru Iamandi din parohia Pănășești.

Părintele-paroh Alexei Pazurati a rostit un cuvânt de învățătură, în care s-a referit la lucrările Sf. Duh în viața Bisericii. Totodată, părintele a mulțumit slujitorilor și credincioșilor prezenți pentru dragostea împărtășită prin participarea la o slujbă comună.

A urmat vizitarea parohiei, o rugăciune la mormintele slujitorilor care au păstorit acest sfânt locaș, precum și o agapă creștină.

A consemnat pr. Octavian Moșin

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
977

Vă îndemnăm să participaţi la Pelerinajul Tinerilor, ediţia a X-a

În viaţa aceasta suntem nevoiţi să mergem, chiar să alergăm zi de zi, însă paşii pelerinajului sunt cu totul alţii. Un astfel de drum poate deveni şi rugăciune, şi pocăinţă, totul depinde de felul în care este parcurs. De zeci ani Pelerinajul Tinerilor a devenit un adevărat demers pastoral şi o mărturisire a credinţei strămoşeşti. […]Urmăriți-ne pe Facebook!