Ziua Sf. Duh prăznuită în parohia Căpriana

313

Biserica ”Sf. Treime” din s. Căpriana, r. Strășeni a adunat un sobor de preoți în ziua prăznuirii Sfântului și de Viață Făcătorului Duh. Sf. Liturghie a fost oficiată de către slujitori din cadrul protopopiatului Strășeni, avându-l drept protos pe părintele Alexandru Iamandi din parohia Pănășești.

Părintele-paroh Alexei Pazurati a rostit un cuvânt de învățătură, în care s-a referit la lucrările Sf. Duh în viața Bisericii. Totodată, părintele a mulțumit slujitorilor și credincioșilor prezenți pentru dragostea împărtășită prin participarea la o slujbă comună.

A urmat vizitarea parohiei, o rugăciune la mormintele slujitorilor care au păstorit acest sfânt locaș, precum și o agapă creștină.

A consemnat pr. Octavian Moșin

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
1463

Mănăstirile de la Meteora

Complexul monahal de la Meteora, din Grecia, este unic în lume. Din marea pădure de stânci, 24 au fost sfinţite ca locuri de nevoinţă pentru călugări. Acum au mai rămas doar 6 mănăstiri, restul ajungând în paragină. Construcţia lor nu a fost deloc uşoară, călugării având nevoie şi de 70 de ani numai pentru a […]Urmăriți-ne pe Facebook!