Odovania Praznicului Botezul Domnului la Catedrala Mitropolitană din Chișinău

46

Luni, 27 ianuarie 2020, în ziua Odovaniei Praznicului Botezul Domnului, Episcopul Ioan al Sorocii, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala „Nașterea Domnului” din mun. Chișinău.

Slujba praznicală a fost oficiaă în prezența soborului de preoţi şi diaconi ai Catedralei Mitropolitane și a enoriașilor.

După Sfânta Liturghie, slujitorii, au intonat Troparul și Condacul slujbei Bobotezei, iar mai apoi, Episcopul Vicar a primit felicitări cu prilejul zilei de naștere.

În încheiere, Preasfințitul Ioan a rostit un cuvânt predicatorial, explicând celor prezenți despre Botezul Mântuitorului în apele Iordanului și cu referință la Taina Botezului creștin.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
130

Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită la Catedrala episcopală din Soroca

La sărbătoarea Înălțării Sfintei Cruci, vineri, 27 septembrie 2019, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, vicar mitropolitan, a săvârşit Sfânta Liturghie la Catedrala episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Soroca. La slujba de sărbătoare au participat clericii și enoriașii bisericii centrale a orașului. În cuvântul predicatorial, Episcopul Ioan, a vorbit despre cinstirea semnului Sfintei Cruci, evidenţiind faptul […]Urmăriți-ne pe Facebook!