Negresa de post cu merisoare

1872

O negresa de post pufoasă şi foarte gustoasă. Merişoarele îi dau un plus de gust şi savoare.

Ingrediente

2 cani faina
1 cana zahar 
1 cana merisoare
3 linguri cacao
1lingurita praf copt
1 cana apa
1/2 cana ulei
400 gr gem caise

Mod de preparare

Punem intr-un vas ingredientele uscate (faina, cacao, zaharul si praful de copt) Le amestecam si punem apoi gemul, apa si uleiul. Mixam compozitia apoi adaugam merisoarele. Daca nu aveti merisoare le puteti inlocui cu ce va pofteste inima: alune, caise uscate, stafide,nuci, etc. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se desprinda de mariginile tavii. Lasam sa se raceasca apoi taiem cubulete. Daca doriti puteti face o glazura de cacao pentru ele.


Articole postate de același autor
2645

Fiica mea m-a întrebat de multe ori de ce nu are și ea o soră sau un frate

Sunt Ioana, am 34 ani și port cu mine un păcat făcut cu mulți ani în urmă. Când aveam 21 ani am născut o fetiță, sănătoasă și cuminte, era un îngeraș. La 7 luni după ce am născut fetița am realizat că sunt din nou însărcinată. Atunci parcă totul se prăbușea în jurul meu: ce […]



Urmăriți-ne pe Facebook!