Negresa de post cu merisoare

1631

O negresa de post pufoasă şi foarte gustoasă. Merişoarele îi dau un plus de gust şi savoare.

Ingrediente

2 cani faina
1 cana zahar 
1 cana merisoare
3 linguri cacao
1lingurita praf copt
1 cana apa
1/2 cana ulei
400 gr gem caise

Mod de preparare

Punem intr-un vas ingredientele uscate (faina, cacao, zaharul si praful de copt) Le amestecam si punem apoi gemul, apa si uleiul. Mixam compozitia apoi adaugam merisoarele. Daca nu aveti merisoare le puteti inlocui cu ce va pofteste inima: alune, caise uscate, stafide,nuci, etc. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se desprinda de mariginile tavii. Lasam sa se raceasca apoi taiem cubulete. Daca doriti puteti face o glazura de cacao pentru ele.


Articole postate de același autor
645

ÎPS Mitropolit Vladimir a binecuvântat vinul pastoral la Combinatul de Vinuri „Cricova” SA

În mod tradiţional, marți, 03 aprilie 2018, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a oficiat slujba de sfinţire a vinului pastoral pentru sărbătoarea domnească a Învierii Domnului, produs la Combinatul de Vinuri „Cricova” SA. Serviciul divin s-a desfăşurat în prezenţa directorului general, domnul Iurie Carp şi a numeroşilor angajaţi din cadrul întreprinderii. La final, Mitropolitul a venit cu […]



Urmăriți-ne pe Facebook!