Mitropolitul Vladimir a vizitat lavra Cuviosului Serghie din Serghiev-Posad și Academia de Teologie Ortodoxă din Moscova

106

Marți, 18 februarie, Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, a efectuat o vizită de pelerinaj la lavra „Sfânta Treime” a Cuviosului Serghie din Serghiev-Posad.

Întâistătătorul a fost însoțit de către episcopul Ioan al Sorocii, vicar mitropolitan.

Înaltpreasfințitul s-a închinat la moaștele Sfântului Cuviosului Serghie de Radonej, rugându-se pentru drept-măritorul popor al Moldovei.

În continuare, Ierarhul a mers la Academia de Teologie Ortodoxă din Moscova.
Aflându-se în Alma mater, arhipăstorul și amintit de frumoasa perioadă a studenției, de redutabilii profesori, dar și de colegii săi.

În perioada anilor 80, Mitropolitul Vladimir a studiat și a absolvit cu succese înalte Seminarul și Academia de Teologie Ortodoxă din Moscova.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
7743

„Moşule, lasă ţigară, că te duci în fundul iadului!“

Vine unul la mine, nu se lăsa de un păcat, şi încă era om bătrân, şi-mi zice: – Părinte, ce să fac că nu mă pot lăsa de fumat? Dă-mi canon aspru, că nu mă pot lăsa… – Moşule, lasă ţigară, că te duci în fundul iadului! – Părinte, m-am obişnuit şi n-o pot lasă. […]Urmăriți-ne pe Facebook!