Mitropolitul Vladimir a vizitat parohia „Sfânta Treime” din orașul Koroleovo, regiunea Moscova

222

Luni, 17 februarie, Înaltpreasfințitul Mitropolit VLADIMIR, însoțit fiind de către Episcopul vicar Ioan de Soroca, a vizitat parohia „Sfânta Treime” din orașul Koroleovo, regiunea Moscova.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova a fost întâmpinat călduros de către protoiereul Serghei MONARȘEC, parohul bisericii și slujitorii prezenți.

Mitropolitul s-a închinat în cele trei biserici din cadrul ansamblului parohial, apoi a fost familiarizat cu viața parohială de aici, vorbindu-i-se despre centrul educațional multifuncțional, despre impunătoarea bibliotecă parohială, dar și despre activitățile sociale desfășurate.

Înaltpreasfinția Sa a mulțumit părintelui paroh pentru deosebita primire, relatând despre slujirea pastoral-misionară, caritabilă, culturală și catehetică a clerului din Republica Moldova.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media


Articole postate de același autor
2299

Rupe lanțurile depresiei, tinere!

Fată dragă, te găsesc din nou cu ochii în lacrimi și dureri în suflet. A trecut ceva timp de când aștept să te văd zâmbind și bucurându-te de viață, însă nimic nu s-a schimbat. Rănile tale sunt încă deschise, gândurile tale încă te țin la pământ. Nici nu mai știu dacă lupți cu ele sau […]