Mitropolitul Vladimir a vizitat parohia „Sfânta Treime” din orașul Koroleovo, regiunea Moscova

732

Luni, 17 februarie, Înaltpreasfințitul Mitropolit VLADIMIR, însoțit fiind de către Episcopul vicar Ioan de Soroca, a vizitat parohia „Sfânta Treime” din orașul Koroleovo, regiunea Moscova.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova a fost întâmpinat călduros de către protoiereul Serghei MONARȘEC, parohul bisericii și slujitorii prezenți.

Mitropolitul s-a închinat în cele trei biserici din cadrul ansamblului parohial, apoi a fost familiarizat cu viața parohială de aici, vorbindu-i-se despre centrul educațional multifuncțional, despre impunătoarea bibliotecă parohială, dar și despre activitățile sociale desfășurate.

Înaltpreasfinția Sa a mulțumit părintelui paroh pentru deosebita primire, relatând despre slujirea pastoral-misionară, caritabilă, culturală și catehetică a clerului din Republica Moldova.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media


Articole postate de același autor
2391

Duminica Vameşului şi a Fariseului la biserica „Întâmpinarea Domnului”, USM

Biserica Ortodoxă se află astăzi, 21 februarie 2016, în Duminica Vameşului şi a Fariseului. În această primă duminică din Perioada Triodului, la biserica „Întâmpinarea Domnului”, USM slujba Sfintei Liturghii a fost oficiată de părintele paroh Octavian Moșin. În această Duminică, în toate bisericile s-a citit la Sfânta Liturghie Pericopa Evanghelică de la Sfântul Evanghelist Luca, […]


Foto