ÎPS Mitropolit Vladimir l-a decorat pe domnul Iulian Proca, jurnalist și producător TV, împreună cu echipa de filmare

470

Astăzi, la Reședința mitropolitană, ÎPS Mitropolit Vladimir a înregistrat împreună cu echipa de filmare a domnului Iulian Proca, jurnalist și producător TV de la IPNA Teleradio Moldova, Pastorala la Nașterea Domnului.

După filmări, Mitropolitul le-a mulțumit reprezentanților mass-media pentru reflectarea corectă și obiectivă a activității Bisericii Ortodoxe din Moldova.

În acest context, Vlădica Vladimir în semn de apreciere și recunoștință a oferit distincții jurnaliștilor prezenți:

– Dl Iulian Proca a fost decorat cu ordinul „Meritul bisericesc, gr. II”.

– Dna Ala Primovici – ordinul „Cuvioasa Agafia de la Cușelăuca”.

– Dl Igor Onișenko – medalia „Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt”.

Ierarhul a mulţumit invitaților pentru dragostea şi râvna față de cele dumnezeieşti, dorindu-le noi realizări în domeniile în care activează.

La rândul lor, oaspeții au mulțumit Înaltpreasfinției Sale pentru decorațiile deosebite și cuvintele de apreciere, asigurându-L că şi de acum înainte vor sprijini Biserica, totodată mulțumind Mitropolitului pentru apreciere, pentru grijă și pentru binecuvântare în toate lucrările bineplăcute Domnului.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, www.mitropolia.md


Articole postate de același autor
4584

De Paști mi-e dor de tine mamă

De Paști mi-e dor de tine mamă, Să vin la tine ca mai ieri Și tu să mă aștepți cuminte Printre atîtea primăveri. De Paști mi-e dor de tine mamă, De iarba deasă din pridvor, De vechiul scaun de la poartă Și liliacu-mbătător. De Paști mi-e dor de tine mamă, Să-mi ierți că m-am îndepărtat […]Urmăriți-ne pe Facebook!