ÎPS Mitropolit Vladimir l-a decorat pe domnul Iulian Proca, jurnalist și producător TV, împreună cu echipa de filmare

145

Astăzi, la Reședința mitropolitană, ÎPS Mitropolit Vladimir a înregistrat împreună cu echipa de filmare a domnului Iulian Proca, jurnalist și producător TV de la IPNA Teleradio Moldova, Pastorala la Nașterea Domnului.

După filmări, Mitropolitul le-a mulțumit reprezentanților mass-media pentru reflectarea corectă și obiectivă a activității Bisericii Ortodoxe din Moldova.

În acest context, Vlădica Vladimir în semn de apreciere și recunoștință a oferit distincții jurnaliștilor prezenți:

– Dl Iulian Proca a fost decorat cu ordinul „Meritul bisericesc, gr. II”.

– Dna Ala Primovici – ordinul „Cuvioasa Agafia de la Cușelăuca”.

– Dl Igor Onișenko – medalia „Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt”.

Ierarhul a mulţumit invitaților pentru dragostea şi râvna față de cele dumnezeieşti, dorindu-le noi realizări în domeniile în care activează.

La rândul lor, oaspeții au mulțumit Înaltpreasfinției Sale pentru decorațiile deosebite și cuvintele de apreciere, asigurându-L că şi de acum înainte vor sprijini Biserica, totodată mulțumind Mitropolitului pentru apreciere, pentru grijă și pentru binecuvântare în toate lucrările bineplăcute Domnului.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, www.mitropolia.md


Articole postate de același autor
6944

Tot binele şi tot răul izvorăsc din gânduri…

Pace si bucurie tuturor de la Domnul, căci pacea şi bucuria sunt cele mai de seamă bogăţii ale lumii acesteia şi ale lumii celeilalte, după care tânjim cu toţii. Putem să avem tot ce ne dorim aici pe pământ, şi să nu avem pace şi bucurie. Iar pacea vine din Izvorul păcii, de la Domnul. […]