Festivalul Cântecului Creștin Ortodox la cea de a II-a Ediție

93

Cu binecuvântarea PS Siluan, Episcop de Orhei și Vicar al Mitropoliei Moldovei, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din municipiul Orhei a fost gazdă călduroasă pentru Festivalul Cântecului Creștin Ortodox, care este la cea de a II-a Ediție. La eveniment au participat grupurile elevilor din cuprinsul raionului Orhei, în special colective școlare unde în prezent se predă ora de religie.

În cuvântul de deschidere, organizatorii au subliniat importanța legăturii tinerei generații cu Dumnezeu, iar Șefa Direcției Educației, dna Silvia Mustovici a vorbit despre importanța colaborării dintre Școală și Biserică.

Programul festivalului a fost pregătit de dna Angela Patraș, directorul adjunct al Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”. La eveniment au participat colectivele Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”, Liceului  ,,Alexandru Donici”  din Peresecina, Gimnaziului ,,Mihai Eminescu” din Orhei, gimnaziului „Ion și Doina Aldea-Teodorovici”, Orhei, a gimnaziilor din satele Camencea, Chiperceni, Cucuruzeni, Cișmea, Mitoc, Piatra.

Evenimentul s-a încheiat cu un recital susținut de corul Preoților Vicariatului Orhei.

Aducem sincere mulțumiri tuturor participanților, copiilor și administrației instituțiilor participante, dar și instituției gazdă, Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”.

sursa manastireacurchi.md

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
1875

Nunta trebuie să fie aşa….

Femeia trebuie să se mântuiască prin bărbat şi bărbatul prin femeie. Ăsta e scopul căsătoriei, ai mers în faţa sfântului altar, acolo nu te-ai dus numai să-ţi spui pirostiile pe cap, apoi întorci spatele, faci o masă mare şi bogată şi de acolo începe viaţă nouă…! Apoi, dacă începem viaţa nouă aşa, nu ştim cât […]Urmăriți-ne pe Facebook!