Diplomă de onoare pentru prot. Octavian Moșin din partea conducerii Găgăuziei

115

Joi, 6 februarie, dna Irina Vlah, Guvernatorul Găgăuziei, a înmânat distincții pentru notorietăți din regiune, precum și unor cercetători din republică, care sunt preocupați de viața și cultura găgăuzilor.

Astfel, pentru promovarea valorilor creștin-ortodoxe și studierea luminătorului poporului găgăuz – protoiereul Mihail Ceachir, a fost menționat cu diplomă de onoare din partea Guvernatorului și Adunării Populare a Găgăuziei – prot. Octavian Moșin, dr. conf. univ., din cadrul Universității de Stat din Moldova.

Părintele Octavian a mulțumit pentru înalta apreciere din partea conducerii Găgăuziei, menționând că va contribui în continuare la scoaterea din anonimat a acestui vredrnic slujitor - prot. Mihail Ceachir, care ne-a lăsat importante contribuții teologice și care pe parcursul a 35 de ani a slujit cu smerenie la capela Seminarului Teologic din Chișinău.

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
2246

Să cerem ajutor de la Domnul şi să ne lăsăm în voia Lui…

  …Dumnezeu pe cine iubeşte, îl ţine aproape de El, ca nu cumva libertatea să-i schimbe mintea şi înşelăciunea lumii să-i câştige sufletul. Aşadar, suntem datori să primim cu dragoste aceste încercări şi să-I mulţumim lui Dumnezeu pentru toate. Să ne rugăm să ne dea Domnul răbdare, că “cel ce va răbda până în sfârşit, […]Urmăriți-ne pe Facebook!