Alături de familia Potoroacă din s. Verejeni, Telenești

41

În fiecare săptămână, reprezentanții Mitropoliei Moldovei, dimpreună cu conducerea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, vizitează câte o familie care se confruntă cu diverse dificultăți.
În această săptămână s-a ajuns în s. Verejeni din raionul Telenești.

Este vorba de familia Potoroacă, Afanasie și Ana, care își cresc patru copii gemeni. Două fete și doi flăcăi, care de sărbătoarea Întâmpinării Domnului vor împlini câte șase anișori, sunt crescuți de către părinții ce le oferă dragoste și căldură.

Deși ambii părinți muncesc, le vine greu să se descurce, vrând să amenajeze baia și încă câteva camere pentru copii. Astfel, se va încerca ajutorarea acestei familii, care a primit haine, încălțăminte, jucării și rechizite școlare.

Din partea bisericii ”Întâmpinarea Domnului” din capitală familia a primit un modest ajutor financiar, iar dna ministru Viorica Dumbrăveanu a promis să se implice personal întru realizarea investigațiilor medicale și tratamentului copiilor.

Vizita a fost efectuată de către reprezentanții ministerului, raionului, administrației publice locale, precum și de către preoții Octavian Moșin și Boris Boldescu.

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
1881

Mai bine…

Mai bine ai sădi un pom, Să știi că soiul nu contează! El poate fi atât de OM, Care-nsușiri subordonează… Cândva vei sta la umbra lui, Îngândurat în ziua tristă, Și ramul fi-va căpătâi Iar frunza ți-a cânta, artistă… Mai bine-ai crește flori de mai, Ori flori de toamnă, nu contează! Prin ochii lor vei […]Urmăriți-ne pe Facebook!