Direcția Generală Educație, Cultură, Tineret și Sport în așteptarea Învierii Domnului

183

În Joia Mare, colaboratorii Direcției Generale Educație, Cultură, Tineret și Sport din capitală au petrecut pauza de masă la un altfel de prânz. În incinta instituției a fost organizată conferința tematică ”În așteptarea Învierii Domnului”, susținută de către părintele conferențiar Octavian Moșin de la biserica USM.

Cu un mesaj de salut a venit șefa direcției, dna Rodica Guțu, care s-a referit la importanța Sf. Paști în viața și conștiința poporului nostru, salutând inițiativa de a desfășura astfel de întâlniri de suflet.

Preotul Octavian s-a referit la semnificația Săptămânii Mari, în special la evenimentele legate de Joia și Vinerea Patimilor, explicând sensul Învierii Domnului. Cei prezenți au fost îndemnați spreo o viață smerită, în duhul dragostei jertfelnice, raportându-se în fiece clipă a vieții la Hristos, modelul desăvârșit al unui creștin.

”Viața necesită a fi una hristocentrică, ținându-ne în toate de Hristos. Toate dobânesc sens cu și întru El. De la Hristos învățăm dragostea plină de dăruire”, a concluzionat slujitorul.

sursa http://octavianmosin.info

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
1031

Сel mândru face din sine un „mic dumnezeu”

Сrezându-se superior altora, căutând să-i întreacă, socotindu-se mai presus de toţi şi plasându-se în centrul tuturor evenimentelor; atribuindu-şi toate calitaţile şi virtuţile sau socotind că măcar în ceea ce priveşte unele dintre ele este cu totul desăvârşit, cel mândru ajunge să se auto-îndumnezeiască; el face din sine un „mic dumnezeu”, luând astfel locul Adevăratului Dumnezeu, Cel […]Urmăriți-ne pe Facebook!