”Patimile și Învierea Domnului” – tema discuției cu enoriașii bisericii USM

689

În fiecare miercuri, de la 18.00, biserica ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM găzduiește seri duhovnicești. Tema discuției din această săptămână a fost ”Patimile și Învierea Domnului”.

Discuția cu părintele-paroh Octavian Moșin s-a axat pe principalele evenimente premergătoare Învierii Mântuitorului. S-a vorbit despre Cina cea de Taină, vinderea și arestarea lui Hristos, condamnarea și răstignirea, precum și despre clipa Învierii Domnului.

Părintele a explicat cum urmează a fi trăite aceste evenimente din istoria biblică, care se repetă în fiecare an. Toate acestea ne unesc în Hristos Cel Înviat, care așteaptă de la fiecare în parte omorârea păcatelor și învierea noastră sufletească.

sursa biserica-usm.md


Articole postate de același autor
2945

Ne vindecăm mai ușor dacă ne și rugăm

Din punct de vedere biologic, izbăvirea din boală poate părea un proces natural și firesc, de vreme ce organismul nostru a fost înzestrat de Dumnezeu cu o capacitate uimitoare de a se apăra, regenera sau vindeca din mers. Vindecarea este însă un proces mult mai complex, care cuprinde și curățarea sufletului de patimi și recuperarea […]


Foto