Ziua Copilului, aniversată la Catedrala Mitropolitană din Chișinău

1121

De ziua copilului, 1 iunie 2018, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit VLADIMIR, la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din mun. Chișinău au fost organizate mai multe activități dedicate copiilor.

Evenimentul a debutat în fața Catedralei cu un Te Deum oficiat de PS Ioan, Episcopul Sorocii, Vicar mitropolitan, împreună cu un sobor preoțesc.

La slujbă au participat numeroși copii și părinți din Capitală, dar și din alte localități.

În încheiere, arhiereul vicar a intrat într-un emoţionant dialog sufletesc cu cei mici şi a rostit împreună cu ei rugăciuni pentru părinţii lor şi pentru binele copiilor din întreaga lume, după care le-a oferit daruri ce au constat în cărți de rugăciuni, înghețată și ajutor financiar pentru fiecare copil.

De asemenea, micuții prezenți, dar și persoanele însoțitoare au fost îndemnați să se înscrie la taberele de odihnă ce se organizează în perioada estivală de către Mitropolia Moldovei.

Sursa: www.ioanmosnegutu.info

 


Articole postate de același autor
944

În atenţia inspectorilor şcolari eparhiali şi a metodiştilor responsabili de predarea religiei

Cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Vladimir, mitropolitul Chişinăului şi al întregii Moldove, pe data de 12 ianuarie 2017, ora 10.00, în Sala Sinodală a Mitropoliei Moldovei, str. Bucureşti 119, va avea loc seminarul instructiv-metodic pentru inspectorii şcolari eparhiali şi metodiştii-formatori din protopopiate. Agenda seminarului 09.30 – 10.00  – Înregistrarea participanţilor 10.00 – 11.00  – Standarde de […]