Ziua copiilor la Ungheni

Ziua copiilor la Ungheni

2030

Miercuri, 1 iunie 2016, a fost o zi plină de activități și surprize pentru copii. În incinta Centrului Eparhial din orașul Ungheni, la orele 15:00, cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni, Departamentul Eparhial Activitate Pastorală Pentru Tineret în parteneriat cu Asociația Tinerilor Ortodocși din Moldova a desfășurat un șir de activități de Ziua internațională a copiilor. Activitatea a fost desfășurată de către Vicepreședintele ATOM - Ungheni, Dorina Pătrașcu a pregătit o serie de jocuri, cântece, dansuri, dar și o lecție ce avea ca subiect ,,familia". Toți copiii au participat activ și s-au bucurat împreună cu noi de această zi fascinantă.

Întâlnirea cu micii participanți a fost una plină de entuziasm pentru că aceștia au dat dovadă de interes maxim, fiind receptivi la jocurile distractive care au fost organizate. La final pentru că și-au dat silința micuții participanți au primit dulciuri și baloane, plecând satisfăcuți spre casă. În această zi toți în suflet au fost copii!!!

O altă activitate în care au fost incadrați copiii a fost desfășurată în s. Buțeni, r-nul Hîncești, unde copiii au venit cu o programă deosebită sub conducerea pr. Vasile Prepeliță.

Totodată au fost desfășurate activități pentru copii și în alte localități din cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.


Articole Asemănătoare
4601

Numeroase cupluri din Republica Moldova recurg la fertilizarea in vitro

Astăzi lumea e gata să aducă un copil pe lume prin orice metodă! Dacă suntem în această dificultate, numită INFERTILITATE, să ne gândim că sunt şi alternative mai creştine! ÎNFIEREA! Preot Octavian Moșin Conform trm.md, mii de cupluri din visează să conceapă un copil, însă nu reuşesc pe cale naturală şi din acest motiv recurg […]

Articole postate de același autor
6020

9 boli tratate cu catina

Din toamnă până la sfârşitul iernii, micile bobiţe portocalii n-au niciun concurent când vine vorba de întărirea imunităţii. Tufele ţepoase pe care creşte cătina până la altitudini de mii de metri poartă fructele proaspete chiar şi sub zăpadă, la temperaturi de minus câteva zeci de grade, calităţile rămânându-le neatinse. Au un conţinut excepţional de vitamina […]