Vă invităm la conferință „Adolescența cu bucuriile și provocările ei”

341

Invităm adolescenții, tinerii și părinții de adolescenți și viitori adolescenți, vineri 29 noiembrie 2019, ora 18:00, la Biserica Universității de Stat din Moldova, la o discuție de suflet despre ADOLESCENȚĂ, împreună cu Iulia Țoța, mama a 7 copii cu vârste până la 19 ani, formator părinți, adolescenți și cadre didactice, formator experimentat Școala Familiei.

Se va discuta despre
-Provocările adolescenței, despre cum se poate trece mai cu folos și mai lin prin această perioadă și cum ne găsim drumul in viață, pentru adolescenți și tineri.

-Cum să ne pregătim pentru adolescența copiilor noștri, pentru cei dintre dumneavoastră care mai au câtiva ani în față până când copiii să ajungă adolescenți dar care sunt conștienți de faptul că tocmai acești ani vor face diferența. 

- Soluții pentru părinții care au deja copiii la vârsta adolescenței și vor să înțeleagă ce se întâmplă cu copiii lor și cum pot fi alături de ei.

Vă așteptăm cu drag!
Tel. Contact: 069260429


Articole postate de același autor
1015

„Încurajează-i pe cei întristați, și te va sprijini Dreapta care poartă toate”

Milostenia sau îndurarea creştină izvorăşte din iubirea de Dumnezeu şi de aproapele şi ia forma ajutorării materiale şi morale a semenilor aflaţi în nevoie. Mântuitorul, modelul desăvârşit al milosteniei, ne-a înştiinţat că la Judecata de apoi faptele îndurării trupeşti şi sufleteşti sunt acelea care ne vor deschide porţile fericirii veşnice.  În pragul sărbătorilor de iarnă, […]