Vă invităm la conferință „Adolescența cu bucuriile și provocările ei”

595

Invităm adolescenții, tinerii și părinții de adolescenți și viitori adolescenți, vineri 29 noiembrie 2019, ora 18:00, la Biserica Universității de Stat din Moldova, la o discuție de suflet despre ADOLESCENȚĂ, împreună cu Iulia Țoța, mama a 7 copii cu vârste până la 19 ani, formator părinți, adolescenți și cadre didactice, formator experimentat Școala Familiei.

Se va discuta despre
-Provocările adolescenței, despre cum se poate trece mai cu folos și mai lin prin această perioadă și cum ne găsim drumul in viață, pentru adolescenți și tineri.

-Cum să ne pregătim pentru adolescența copiilor noștri, pentru cei dintre dumneavoastră care mai au câtiva ani în față până când copiii să ajungă adolescenți dar care sunt conștienți de faptul că tocmai acești ani vor face diferența. 

- Soluții pentru părinții care au deja copiii la vârsta adolescenței și vor să înțeleagă ce se întâmplă cu copiii lor și cum pot fi alături de ei.

Vă așteptăm cu drag!
Tel. Contact: 069260429


Articole postate de același autor
1614

Icoana Maicii Domnului de la Poceaev sărbătorită la Mănăstirea „Sfânta Treime” din Saharna

Vineri, 5 august, în ziua prăznuirii Icoanei Maicii Domnului de la Poceaev, cu binecuvântatea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, PS IOAN, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan a săvârșit Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Sfânta Treime” din Saharna, la care au participat Arhimandritul ADRIAN (Baciu), Starețul mănăstirii, Protoiereul mitrofor Vadim Cheibaș, secretar mitropolitan, […]


Foto