Sprijin material pentru zeci de copii proveniți din familii aflate în dificultate

969

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, tinerii voluntari „Părintele Sofian Boghiu” de la Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” din Capitală, de la începutul verii, au venit cu un sprijin material pentru zeci de copii proveniți din familii aflate în dificultate, precum și pentru bătrânii singuratici care se confruntă cu probleme financiare și de sănătate.

Beneficiarii acțiunilor filantropice au primit pachete cu produse alimentare și igienice, haine, încălțăminte, hrană pentru copii, medicamente și produse parafarmaceutice, dar și alte produse necesare îngrijirii și dezvoltării copiilor.

Prin oferirea acestor daruri din partea Centrului Social-Misionar aflat sub patronajul Întâistătătorului Bisericii noastre, voluntarii au reușit să aducă bucurie și speranță în inimile a zeci de copii și adulți cu posibilități financiare reduse.

Familiile beneficiare au manifestat recunoștință și mulțumire Bisericii pentru încurajarea și susținerea permanentă în problemele sociale cu care se confruntă zi de zi, precum și tuturor donatorilor și partenerilor activităților social-filantropice ale Centrului Social-Misionar de la Catedrala Sf. Vineri din Chișinău.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
682

Duminica Sfintei Cuvioase Maria Egipteanca la Catedrala Episcopală din Soroca

În Duminica a V-a din Sfântul și Marele Post, a Sfintei Cuvioase Maria Egipteanca, PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a săvârşit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din orașul Soroca. În cuvântul rostit după citirea textelor evanghelice rânduite, Episcopul Sorocii a vorbit despre importanța pocăinţei în vederea dobândirii mântuirii, conform exemplului […]


Foto