Sfânta Liturghie din a IV-a duminică după Rusalii, la catedrala episcopală „Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din mun. Ungheni

797

Preasfințitul Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, în duminica a IV-a după Rusalii, a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni.

În cadrul Sfintei Liturghii, Preasfinția Sa, a Înălțat rugăciuni umilincioase pentru sănătatea celor afectați de COVID-19 și pentru personalul medical, precum și toți cei ce îngrijesc de bolnavi. Totodată au fost aduse lui Dumnezeu rugăciuni de mulțumire și laudă pentru darurile și binecuvântările Sale îmbelșugate.

După citirea Sfintei Evanghelii, cu binecuvântarea Preasfințitului Petru, prot. Nicolai Boian, cleric al Catedralei Episcopale, a ținut un cuvânt predicatorial, scoțind în evidență importanța mesajelor de învățătură a pasajului evanghelic și apostolic citit astăzi.

La încheierea Sfintei Liturghii, Preasfințitul Petru a mulțumit creștinilor pentru prezență, oferindu-le sfaturi și învățături mântuitoare.

Sursa: facebook.com

 


Articole postate de același autor
795

Muntele Athos a fost redeschis pentru pelerini

Muntele Athos este din nou deschis pelerinilor, începând cu data de 11 mai 2021. Accesul a fost restricţionat din cauza pandemiei de coronavirus. Sfânta Chinotită s-a întâlnit în 10 mai 2021 și a decis ca intrarea pelerinilor în Sfântul Munte să fie permisă numai după emiterea diamonitirioanelor (permisul special de intrare), pentru un număr limitat […]


Foto