Protoiereul mitrofor Vasile Țăruș la 65 de ani de viață pământească

828

Cu prilejul aniversării a 65 de ani din ziua nașterii, Înaltpreasfințitul Mitropolit VLADIMIR a adresat un mesaj de felicitare, Protoiereului mitrofor Vasile ȚĂRUȘ, duhovnic al Vicariatului de Soroca, în care se menționează:  

Preacucernice părinte,

Calendarul vieții Sfinției Voastre indică un frumos popas aniversar, prilej pentru a Vă adresa sincere și cordiale urări de bine, cu prilejul jubileului de 65 de ani.

Pe parcursul slujirii sacerdotale V-ați recomandat drept un vrednic slujitor al Domnului, atât în vremurile de restriște, cât și astăzi, când îndepliniți onorabila ascultare de Duhovnic al preoților din Vicariatul Soroca.

Fie ca Dumnezeu, în atotputernicia și bunătatea Sa, să vă țină încă mulți ani fericiți spre slujirea Bisericii Lui și spre îndrumarea poporului binecredincios pe calea mântuirii.

Noi vă mulțumim pentru bunătatea și dragostea Sfinției Voastre pe care o aveți pentru credincioși și nădăjduim că și mai departe veți sluji cu osârdie Împăratului Ceresc și oamenilor, – drept, mărinimos, cu evlavie, pentru ca toți împreună să ne bucurăm întru Domnul și să dobândim mântuirea.

Cu arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,

MITROPOLITUL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE

***

Protoieretul Vasile ȚĂRUȘ este paroh al Bisericii “Sfântul Mare Mucenic Teodor Stratilat” din mun. Soroca și duhovnicul slujitorilor Vicariatului Soroca. Născut la 6.10.1956 în s. Chirileni, r. Ungheni, hirotonit diacon și preot în anul 1984, a dus mai multe funcții administrative în cadrul protopopiatului Soroca.

 

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
849

Să începem totul în Lumina Învierii lui Hristos! Învierea Domnului sărbătorită la Catedrala Mitropolitană

În noaptea Învierii, Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove a săvârșit Utrenia Învierii și Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din municipiul Chișinău. Şi în acest an, în țara noastră, a fost adusă Sfânta Lumină de la Ierusalim, de către reprezentanţii Mitropoliei. Aceasta a fost împărţită în toate parohiile și mănăstirile […]


Foto